Субота, 24.Кві.20, 5:42:02 AM | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS

Парафія Вмч. Юрія Переможця.УАПЦ. м. Київ.

The Parish of the Great Martyr, St. George the Victorious.

UAOC. Kyiv

Головна » 2016 » Жовтень » 9 » ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ. "ДДT — Гори, душа, гори! — ПОБРАТИМ — АТО — Мирко Саблич"
12:48:00 PM
ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ. "ДДT — Гори, душа, гори! — ПОБРАТИМ — АТО — Мирко Саблич"

Мірко Саблич:

Друзі, в нас тут виникла така ІДЕЯ:
Ми хочемо вийти на ФМ-радіостанції з проханням прокрутити в День захисника України 14 жовтня, нашу нову пісню-парафраз "ПОБРАТИМ" ("Гори, душа, гори!"). В фейсбуці, з вашою допомогою, ми поширили її успішно. Пісню вподобали і перепостили бойові комбати, військові, кіборги, волонтери, нардепи, Міноборони і багато медіа. Все супер. Завдання-мінімум зроблене.
Але фейсбук-фейсбуком, а як поза ним? Поки що ніяк. Наші міні-опитування показали: люди пісню не чули. Ми всі говоримо про українізацію контенту. От є реальна нагода докласти ще одну цеглинку до цієї справи і подякувати бійцям. Класно було б, якби ця щира пісня про наших воїнів пролунала у День захисника України десь на радіо: хтось їде в машині почує, хтось в магазині, хтось на рибалці…
СУТЬ ІДЕЇ
Ми пропонуємо зробити такий ЕКСПЕРИМЕНТ. Цей пост із вашими лайками в підтримку ідеї наші дівчата перешлють через пару днів кільком десяткам радіостанцій. Ваші лайки будуть основним аргументом того, що люди "ЗА". Але буде і додаткова фішка: ми скажемо станціям, що ті, хто прокрутить пісню, отримають підписку на їх фейсбук-сторінку. Кожен з нас, хто поставить під цим постом сердечко-love , дасть цим від себе таку пропозицію.
ТОБТО, якщо ви просто підтримуєте саму ідею прокрутити пісню по радіо — обмежуйтеся звичайним лайком. Якщо ж ви готові "нагородити" ту станцію своєю підпискою на їх сторінку — ставте лав.
Після 14 жовтня ми опублікуємо назви тих станцій, які прийняли нашу пропозицію (якщо такі будуть, звичайно). А далі справа одного кліку за тими з нас, хто поставив сердечко. Можливо така нестандартна форма їх розчехлить. А ні — то ні. Під лежачий камінь вода не тече, треба експериментувати.
Також, якщо ви маєте стосунок до радіоіндустрії або просто в курсі як там все працює — запрошуємо поділитись міркуваннями або підштовхнути пісню до ефіру "в індивідуальному порядку".
Ось така ідея. Давайте спробуємо.
UPD. або ще варіант запропонував Анатолий Адонив: Идея номер два. звоним на радиостанции и просим их включить музон "ДДT — Гори, душа, гори! — ПОБРАТИМ — АТО — Мирко Саблич" Просим под любым предлогом ,хоть в виде поздравления. Нынче они стараются иметь двухстороннюю связь со слушателями, и те кто на волне так или иначе услышат , что другие слушают. Или такой вариант. Остаётся разместить телефоны радиостанций и хэштег .
UPD 2. Помаленьку справа рухається. Дієву допомогу в цьому вже надасть Андрій Тетерук.

Переглядів: 1088 | Додав: Maksym | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Пошук

Calendar

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Соціальні мережі

Наш сайт існує:

Flag Counter
The Parish of the Great Martyr, St. George the Victorious, UAOC. Kyiv. 2007-2016 ©